Sok szeretettel várunk minden sportolni vágyó egyetemi polgárt 2018. szeptember 17-től a Sport Iroda és Létesítmény Központ által szervezett edzéseken.

Történelmet írt egyetemünk sárkányhajós csapata
Szenzációsan szerepelt a Kaposvári Egyetem sárkányhajós csapata a Fadd-Domboriban rendezett Magyar Nagydíjon. A hallgatókból és oktatókból álló alakulat a 4. helyen végzett a munkahelyi vegyes csapatok kategóriájában.

palkovics eb

Nagyszerű sikert ért el Palkovics Dávid, az Agrár- és Környezettudományi Kar hallgatója a Gyermek, Junior és Fiatal Fogathajtók Európa-bajnokságán. A Fiatal Póni Egyesfogathajtás kategóriában a 3. helyet szerezte meg kiváló versenyzéssel.

Atlétika OB: Sérülten is nagyszerű eredmények

Kiválóan szerepelt Székács Máté az Agrár- és Környezettudományi Kar hallgatója a közelmúltban lezajlott versenyeken. Magyarország Utánpótlás Atlétikai Bajnokságán hármasugrásban sérült bokával is győzni tudott, távolugrásban 2. lett, a Felnőtt Atlétikai Bajnokságon pedig a 4. helyet szerezte meg hármasugrásban.

Triatlon MEFOB: A középmezőnyben végeztek hallgatóink

Szépen helyt álltak versenyzőink életük első Triatlon MEFOB versenyén. A Fadd-Domboriban rendezett megmérettetésen, nehéz időjárási körülmények között Szerb Boglárka a 6. helyen végzett, Szerb Bence pedig 10. lett.