Sárkányhajó EB – Hat bronzéremmel tértek haza egyetemistáink

Hat bronzérmet szerzett a magyar egyetemi válogatott a sárkányhajósok Európa-bajnokságán Moszkvában. A hajóban a Kaposvári Egyetem hallgatói valamint a Szegedi és Pécsi Tudományegyetem fiataljai együtt küzdöttek az érmekért. A versenyre a Magyar Kajak-Kenu Szövetség támogatásával juthatott el a 23 fős hazai csapat.

futsal 2019 1903

Az előkelő negyedik helyen végzett a Kaposvári Egyetem futsal csapata a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokságban. A fiúk régi vágya volt, hogy a final fourban bizonyíthassanak. A keretből többen hiányoztak, de így is sikerült a tisztes helytállás.

sarkanyhajo1

Harmadik helyen végzett a Kaposvári Egyetem csapata a Sárkányhajós Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos bajnokságon. Fiataljaink most először mérették meg magukat a versenyen, a kiváló szereplésnek köszönhetően pedig 6 hallgatónk kapott meghívást a Magyar Egyetemi válogatottba és ezzel együtt a moszkvai Európa-bajnokságra is.

Röplabda MEFOB: mindkét csapatunk bajnok

Kettős győzelemnek örülhettek hétfőn egyetemünk sportolói. A Kaposvári Egyetemen rendezett Röplabda MEFOB négyes döntőben a fiúk fantasztikus játékkal, szettveszteség nélkül egymás után immár negyedszerre szerezték meg az egyetemi bajnoki címet. A lányok remek teljesítménnyel, összes ellenfelüket legyőzve tarthatták magasba az első helyezettnek járó kupát.

Sarkanyhajo 20190517 wide

Hűvös, szeles, cseppet sem tavaszias időjárási körülmények között rendezte meg a Sport Iroda és Létesítmény Központ, a KE-llemes Desedai Sportdélután keretében az egyetemi sárkányhajós versenyt a Desedán, 2019. április 29-én.