pompon 1903

Az előző évad sikeres szereplése után a 2020/2021-es szezonban is láthatja a közönség az 1. MCM - Diamant Kaposvári Női Röplabda Club hazai mérkőzésein a SZIE Kaposvári Campus pompon lányait, Dóbé Luca vezetésével.

Ezüstéremmel tértek haza futóink a 26. MEFOB Váltófutás – Rókaűzők versenyről

Először szerzett dobogós helyezést a Szent István Egyetem Kaposvári Campus a Rókaűzők futóversenyen. Az oktatói csapat hatalmas teljesítménnyel, a dupla maratoni táv megtétele után ezüstérmesként ért be a célba.

Desedai Jótékonysági Félmaraton

Több mint hétszázezer forint gyűlt össze a hétvégi Desedai Jótékonysági Félmaratonon. A távot mintegy négyszáz induló, köztük száz egyetemi hallgató és oktató teljesítette. A megmérettetés egyben egyetemi bajnokság is volt, amelynek keretében hét kategóriában hirdettek győztest.

Deseda Félmaraton a jótékonyság és összefogás jegyében

A Szent István Egyetem minden campusa és az intézmény vezetője, Prof. Dr. Gyuricza Csaba rektor is részt vesz szeptember 26-án, a Deseda Félmaraton jótékonysági futóversenyen – hangzott el csütörtökön, a Kaposvári Campuson tartott sajtótájékoztatón. Az eseményt immár hatodik alkalommal rendezi meg a MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred. Az idei év különlegessége, hogy a Kaposvári Campus Testnevelési és Sportközpont elnyerte a félmaraton MEFOB rendezési jogát, így a megmérettetés egyben egyetemi bajnokság is.

strandroplabda 2020 1903

Egy női és egy férfi párossal képviseltette magát a Szent István Egyetem Kaposvári Campusa a Strandröplabda MEFOB-on. A Lupa Beach-en tartott eseményen lányainknak csak egy kis szerencse hiányzott a továbbjutáshoz.