futsal 2019 1903

Az előkelő negyedik helyen végzett a Kaposvári Egyetem futsal csapata a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokságban. A fiúk régi vágya volt, hogy a final fourban bizonyíthassanak. A keretből többen hiányoztak, de így is sikerült a tisztes helytállás.

sarkanyhajo1

Harmadik helyen végzett a Kaposvári Egyetem csapata a Sárkányhajós Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos bajnokságon. Fiataljaink most először mérették meg magukat a versenyen, a kiváló szereplésnek köszönhetően pedig 6 hallgatónk kapott meghívást a Magyar Egyetemi válogatottba és ezzel együtt a moszkvai Európa-bajnokságra is.

Röplabda MEFOB: mindkét csapatunk bajnok

Kettős győzelemnek örülhettek hétfőn egyetemünk sportolói. A Kaposvári Egyetemen rendezett Röplabda MEFOB négyes döntőben a fiúk fantasztikus játékkal, szettveszteség nélkül egymás után immár negyedszerre szerezték meg az egyetemi bajnoki címet. A lányok remek teljesítménnyel, összes ellenfelüket legyőzve tarthatták magasba az első helyezettnek járó kupát.

Sarkanyhajo 20190517 wide

Hűvös, szeles, cseppet sem tavaszias időjárási körülmények között rendezte meg a Sport Iroda és Létesítmény Központ, a KE-llemes Desedai Sportdélután keretében az egyetemi sárkányhajós versenyt a Desedán, 2019. április 29-én.

Turaverseny 20190517 wide

Az április 29-i eseményen 19 csapat mérte összes tudását, ebből 18 együttesnek sikerült teljesítenie a pályát. A versenyen gyalogosan kellett körbekerülni a Deseda tavat a résztvevőknek. A közel 4 órás túrán, 12 állomás érintésével érdekes és izgalmas természet közeli feladatokat oldottak meg a csapatok.