Asztalitenisz MEFOB 2018. PécsA Pécsi Tudományegyetem MIK Tornacsarnokában kerül megrendezésre 2018. április 18-19-én a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Asztalitenisz Bajnoki Döntő. Az eseményen bemutató mérkőzést játszik a kétszeres Világbajnok, háromszoros Európa-bajnok, olimpiai 4. helyezett Klampár Tibor, pécsi utánpótlás válogatott játékosok közreműködésével. A verseny beharangozója megtekinthető a csatolt mellékletben.

2018. április 18-19-én kerül megrendezésre Pécsett (PTE MIK Tornacsarnok, 7624 Pécs, Boszorkány u. 2.) a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Asztalitenisz Bajnoki Döntő. A versenyszámok között megkülönböztetünk majd férfi-női csapat, páros és egyéni számokat, valamint megküzdhetnek egymással a nem igazolt játékosok is, hiszen idén újra lesz összevont egyéni amatőr bajnokság, amihez csatlakozik a PTE hallgatóinak meghirdetett I. PTE Tavaszi Racketlon Kupa 4. állomása is.

Az esemény egy bemutatójátékkal indul - világbajnokunk, Klampár Tibor és a PTE PEAC Kalo-Méh utánpótlás válogatott játékosainak közreműködésével - remélve, hogy ez nagy érdeklődésre ad majd okot az egyetemisták és a jelenlévő nézők körében is. A hagyománnyá vált minőségi rendezést, a PTE OIG Sportiroda és a PTE PEAC asztalitenisz szakosztálya fogja biztosítani, melynek utánpótlás versenyzői végig jelen lesznek, segítve, hogy az indulók semmiben ne szenvedjenek hiányt.

A döntőt, a szokásoknak megfelelően kísérő program színesíti, a játékosok a „Jobb mint Otthon” nevű kisvendéglőben gondoskodhatnak róla, hogy idén is pozitív élményekkel távozzanak Pécsről.

 

Nevezés a profi kategóriákban: moatsz [KUKAC] moatsz [PONT] hu

Nevezés az amatőr kategóriában: gabor [PONT] orosz84 [KUKAC] gmail [PONT] com vagy a helyszínen!