Éremeső az Agrár Sportnapokon Debrecenben

Koronglövészetben és kispályás fociban is remekeltek hallgatóink az Agrár Sportnapokon, Debrecenben. Csapataink mindkét sportágban az előkelő második helyet vívták ki.

Még sosem mérettették meg magukat koronglövészetben a Kaposvári Egyetem hallgatói. A pénteki debreceni debütálás azonban parádésra sikerült. Az Agrár Sportnapokon Gerbovits Máté, Gyura András és Gölöncsér Gergely csak egy hajszállal maradt le a dobogó legfelső fokáról. Az Agrár- és Környezettudományi Kar hallgatói csapatban az 50 korongos gyorsított korongvadászatban az előkelő második helyet érdemelték ki. Egyéniben is remekeltek, Gölöncsér Gergelynek nem akadt legyőzője, Gerbovits Máté pedig tétlövéssel lett bronzérmes. A fiúk felbuzdulva a sikeren, úgy határoztak, hogy a jövőben minden lehetőséget kihasználnak, hogy megmérettessék magukat.

Nemcsak koronglövészetben, hanem kispályás fociban is remekeltek hallgatóink. A fiúk öt meccsből négyet nyertek, így végül ezüstéremmel zárták az Agrár Sportnapokat, Debrecenben.

A Kaposvári Egyetem és az Agrár- és Környezettudományi Kar vezetése ezúton is szívből gratulál a fantasztikus eredményhez.