strandroplabda 2020 1903

Egy női és egy férfi párossal képviseltette magát a Szent István Egyetem Kaposvári Campusa a Strandröplabda MEFOB-on. A Lupa Beach-en tartott eseményen lányainknak csak egy kis szerencse hiányzott a továbbjutáshoz.

 

Nagyszerű időjárási körülmények között rendezték meg a tornát, amelyen a Kaposvári Campus egyik női párosa (Schrauff Júlia – Farkas Gréta) sérülés miatt nem tudott részt venni. Kiváló mezőny gyűlt össze, hiszen indult többek között a későbbi MEFOB győztes Villám Lilla – Juraszik Patrícia páros, akik két nyári mesterversenyen is döntőt játszottak. Duduka Ingrid és Hanusz Réka a sorsolás szeszélye folytán már az első mérkőzésen pályára lépett és nagyon szoros csatában kaptak ki a későbbi bronzérmes duótól. A második meccset taktikus játékkal megnyerték, de a továbbjutás nem sikerült, mert a harmadik találkozón vereséget szenvedtek.
A fiúknál Illés Marcell és Szili Gál Áron képviselte intézményünket. A rendkívül erős ellenfelekkel szemben nem sikerült győzelmet szerezni. A lányoknál a korábban említett Villám Lilla (SE) - Juraszik Patrícia (SZIE) duó lett a bajnok, a fiúknál pedig Oszlányi Simon (METU) és Papp Mátyás (TE).

 

A SZIE KAPC strandröplabda csapata:

Duduka Ingrid

Hanusz Réka

Illés Marcell

Szili Gál Áron

Csapatvezető: Balogh József és Szerb György

 

További sikereket kívánunk hallgatóinknak!