Bogdán Benjamin2010-ben, a Baranya megyei Dunaszekcsőről kerültem Kaposvárra, ekkor 14 éves voltam. Általános iskolás korom óta a sport volt a szenvedélyem, de főleg a labdarúgás. Otthon tehetséges kapusnak tartottak, szerettem volna magasabb szinten egy olyan csapatban játszani, ahonnan idővel kikerülve hivatásszerűen űzhetem ezt a sportot, így jött szóba a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia. Fontos szempont volt a város és az akadémia nyugodt környezete, illetve az utánpótlás játékosok lehetőségei a fejlődésre és az első osztályú csapatokba kerülésre.  Az első néhány hónap nehéz volt, de azután egyre jobban megszoktam a környezetet és a szívemhez nőtt a város, a csapat, a Rákóczi.

Ismerőseim, csapattársaim hívták fel a figyelmem a tanító pályára, ami rögtön megtetszett. Mindenkit elégedettséggel tölt el, ha egy fejlődő korban lévő generációnak új ismereteket adhat át és a végzett munkát visszalátja rajtuk, ezért választottam a Kaposvári Egyetem Tanító szakát.

Jelenlegi edzőm Richter Sándor. Kapusposzton szerencsések vagyunk mert 3 kapusedző is felváltva, rendszeresen foglalkozik velünk, Házi László, Tóth József és Fekete Gyula rengeteget hozzátesz az akadémiai kapusok fejlődéséhez. 2010 óta az utánpótlás első osztályokban játszom (u15,u16,u17,u18, jelenleg az országos u 21 első osztályban)