Kolumban Kristof 1501994-ben Kaposváron láttam meg a napvilágot. Miután megtanultam járni, különös érdeklődést mutattam a focilabda iránt.

Az óvodás korhoz érve a focizás nagyon kezdett érdekelni, és az óvodás focicsapatban kezdtem rúgni a bőrt. A szüleim észrevették ezt, és egy olyan iskolába írattak be (II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk.) ahol a foci része lehet a mindennapjaimnak. Úgy érzem, ez jó döntés volt, mert 10 évesen csatlakozhattam a Kaposvári Rákóczi utánpótlás csapataihoz (u12-u21), és a kifejezetten focistáknak kialakított osztályban tanulhattam.

Iskolai szinten sikerült országos döntőkön részt vennem, míg klub szinten nb1 kiemelt bajnokságban 3. helyezettcsapat tagja lehettem. A továbbtanuláshoz érve ismét az volt a fő szempont, hogy olyan iskolát válasszak ahol a tanulás és a labdarúgás jól megfér egymás mellett (KE Gyakorló Ált. Isk. és Gimn.). Az iskola nagyon nagy segítséget adott, hogy fejlődni tudjak, mert heti 2 alkalommal reggeli edzésre járhattam az akadémiára. (Bene Ferenc labdarúgó Akadémia) Ennek is köszönhetően 2009-ben az akadémia Legjobb védőjátékosa különdíjat kaptam az évzáró ünnepségen.

Az érettségi megszerzése után felvételt nyertem a Kaposvári Egyetemre, ahol jelenleg is tanulok, II. éves Tanító szakos hallgatóként, valamint a Kaposvári Rákóczi FC BFLA u21-es csapatában játszhatok.