kulcsar

Név: KULCSÁR ADRIÁN

Sportág: Röplabda

Életkor: 21

Kar: Gazdaságtudományi Kar

Szak: Kereskedelem és marketing

 

Sportolói életpálya rövid bemutatása:

1998.04.01-én születtem Szekszárdon. Születésem óta Kaposváron élek ide járok/jártam iskolába. Középiskolai tanulmányaimat is itt folytattam a Munkácsy Mihály Gimnáziumban. A röplabdát még általános iskolába kezdtem el a röplabdát, ahol remek alapokat szereztem.

A mi családunkban én vagyok az első, aki a röplabdát választotta. Rövid időn belül elkezdtünk versenyekre járni, ami sokat segített a fejlődésben. Évek alatt egyre több is több eredményt értünk el amely azt mutatta hogy rövid idő alatt nagyon sokat fejlődtünk. Ez idő alatt több eredményt is elértünk köztük 3db Diákolimpia 1. hely és további korosztályos sikerek. (országos junior- ifjúsági- gyermek- 1. helyezés.) Jelenleg ez a 2. évem a magyar bajnokságban, illetve MEFOB-ot is többször sikerült nyernünk.

Már érettségi előtt tudtam, hogy itt fogok továbbtanulni, hiszen az egész országban itt a legjobb a röplabda így a döntés egyértelmű volt, hogy a Kaposvári Egyetemet-re fogok menni. A jelenlegi évem a 4. a felnőtt csapatba ez alatt az idő alatt nyertünk egy Magyar Országos Bajnokságot, emellett az országos junior bajnokságban is bajnokok immáron 2. szor 2 egymás követő évben. Ifi korosztályban 2. helyet értük el.

Jelenleg is a FINO-ban röplabdázom és most kezdtem meg a 4. félévemet az egyetemen Kereskedelem és Marketing szakon.

 

Eddig elért legjobb eredmény:

3x Diákolimpiai bajnok

Országos Ifjúsági bajnokság 2. hely

2x MEFOB 1. hely

2x Országos Junior bajnokság 1. hely

Felnőtt magyar bajnokság 1. hely